Leo Heezen persoonlijke pagina
Leo komt nog eens ergens
Glazen bougieleidingen
Huidige motor
Bij O.C.C NY
Mijn eerste Harley
Ik woonde ook een tijdje op de Bahama's
Bij de Harley in Seoul
"Qua Patet Orbis"
Eerste MCR ride-out
Phoenix AZ
Tsjaaa...
De nieuwe Harley (WLC 1946)  van Leo in Leopoldsburg 1-08-2009
Moskou Harley dealer 16-03-2011

vrijdag 01 juli 2005  
In Moskou werd onlangs de eerste officiele Harley-Davidson dealer geopend voor publiek. Enkele duizenden mensen waren toegestroomd om de openingsparade, die door de straten van Moskou werd verreden, te aanschouwen. De festiviteiten, die een weekend lang duurden, bevatten onder andere de parade der modellen, live muziek van locale bands, een stuntshow en een modeshow. Harley Davidson Moskou gaat de complete range aan Harley-Davidson motoren verkopen, zowel als onderdelen, accessoires en kleding. Daarnaast zullen dit jaar nog twee additionele winkels - gespecialiseerd in service en tuning - in Moskou worden geopend,. Mocht je toevallig in de buurt zijn, Harley-Davidson Moskou is gevestigd op Kutuzozovzkiy Prospekt.  
Harley in Bangkok
23-09-2010
23-09-2010

Jan,
Deze keer is het niet gelukt naar een Harley dealer te gaan, maar men had een alternatief voor mij bedacht: een bezoek aan de Wiesman sportwagen fabriek, alwaar ik een rondleiding kreeg en met twee verschillende wagens een testrit mocht maken. Auto's hebben 580 pk en de top is 375 km/h Was toch ook wel leuk.
15-09-2010

Hi Jan,
Ik had vandaag een vrije dag hier in Shanghai en ben langs de Hsrley dealer geweest en heb ook de World Expo bezocht. Vrijdag via Hongkong naar Bangkok en zaterdag weer in Nederland.

Gr
Leo
30-10-2009
Deze week in Minsk geweest. Vanmorgen een prive rondleiding gekregen door de Minsk motoren fabriek.
Gr
Leo

24-10-2010
Deze week in Oxord geweest. Behalve de Harley dealer konden we ook de opnames van inspector Lewis bezocht en hebben even met hem en Dr Hobson gesproken.
Gr
Ellie en Leo
21-04-2011

Groeten uit Beijing.
Kiev 01-06-11
Vanmorgen even tussendoor naar de Harley dealer geweest. Stelt helaas niet veel voor. Nog een uurtje werken en dan weer naar huis.
Gr Leo
10-05-11 Groeten uit Jurmala.
Vandaag  gewerkt in deze badplaats aan de Baltische zee. Helaas geen Harley dealer hier, maar toch kwam ik dit bewijs tegen in een café dat ook hier Harley een speciale plaats heeft.
Jurmala Letland, was het décor van een Harley happening in 2009, en dit is de oorkonde met fotos als herinnering in een plaatselijk café.
Website